Ποιοι είμαστε

Ήταν Φεβρουάριος του 1970, όταν ο τότε πρωταθλητής αγώνων μοτοσικλετών Νικόλαος Γκουντούφας αποφάσισαν με τον  αδερφό του Δημήτρη  να συνεργαστούν στο πρώτο κατάστημα εμπορίας μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων επί της οδού Μιχαλακοπούλου 118, κατέχοντας  και οι δυο την τεχνογνωσία της μοτοσυκλέτας εργαζόμενοι στο συνεργείο του πατέρα τους.

Από την ίδρυση της η εταιρεία εμπιστεύτηκε τους Ιάπωνες κατασκευαστές . Τα χρόνια περνούσαν και η Μιχαλακοπούλου σταδιακά μετατρέπεται σε ” πιάτσα ” αγοράς μοτοσυκλετών. 

Στην δεκαετία του 1970 οι ΑΦΟΙ Γκουντούφα ξεκινούν τις εισαγωγές μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, από την Ιαπωνία, γνωρίζοντας επιτυχία, καθώς έπιασαν σωστά τον σφυγμό της αγοράς η οποία ήθελε οικονομικά μηχανάκια και μοτοποδήλατα. Ακολούθησαν είδη για τον αναβάτη, όπως ρουχισμός και κλειδαριές.

Το 1978 οι ΑΦΟΙ  Γκουντούφα κάνουν για πρώτη φορά εισαγωγή κρανών ιταλικής προέλευσης, τα AGV, συγκεκριμένα το Kenny Roberts το πρώτο κράνος που κατασκευάστηκε από fibreglass με την υπογραφή του τότε βασιλιά των GP. Αλλά και άλλα οικονομικότερα κράνη, καθιστώντας την πρώτη εταιρεία στο χώρο η οποία έκανε εισαγωγή κρανών  από το εξωτερικό έχοντας ένα δίκτυο από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Στην δεκαετία του 1980, χρυσή δεκαετία εμπορίας μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων και ATVs τα οποία τελευταία φάνηκαν δειλά δειλά στο προσκήνιο της αγοράς, η μοτοσυκλέτα έπαψε να θεωρείται ” περιθωριακή ” και αποτέλεσε μέσο μετακίνησης για χαρά ή για δουλειά. 

Αυτή την δεκαετία οι ΑΦΟΙ Γκουντούφα ξεκίνησαν ως παράλληλοι εισαγωγείς καινούργιων και μεταχειρισμένων  Ιαπωνικών μοτοσυκλετών και ATVs,αλλά και μηχανών από άλλες χώρες, όπως μοτοποδήλατα, τα θρυλικά παπάκια από Αγγλία. Παράλληλα η εταιρεία εμπορευόταν και αλλά είδη για μοτοσυκλέτες κάνοντας την σημείο αναφοράς για τους τότε μοτοσυκλετιστές. Η ποιότητα στην εξυπηρέτηση   παραμένει έως και  σήμερα ένα από τα κυρίαρχα μελήματα  μας και υποχρέωση μας προς τον πελάτη.

Στην δεκαετία του 1990 η Δ. Γκουντουφας μεταφέρεται στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της στην Λεωφόρο Μεσογείων 527 στην Αγία Παρασκευή και συνεχίζει τις εισαγωγές από Ιαπωνία, ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Από το 2003, είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς ATVs, Scooters, UTVs και ανταλλακτικών της Aeon από Taiwan. Σήμερα καλύπτουμε με ευρύτατη γκάμα ανταλλακτικών και σέρβις οτι και αν πάθει το όχημα σας το οποίο έχουμε κάνει εισαγωγή. Επίσης είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι των ATVs Goes και των μοτοσυκλετών FB Mondial. Οι τελευταίες ξεχωρίζουν για την ιταλική τους ιστορία και φινέτσα αφού έχουν κερδίσει παγκόσμιους τίτλους στο παρελθόν, δέκα στο σύνολο και τα μηχανάκια έχουν επανασχεδιαστεί έχοντας μεν την αίγλη του παρελθόντος αλλά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σήμερα με Euro 5 προδιαγραφές.  Τέλος εισάγουμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς τα scooters της Thrust με προδιαγραφές Εuro 5. Περισσότερα στο www.thrust.com . Ένα scooter ? όνειρο για την καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη. Σύντομα και με αντιπρόσωπο στην πόλη σας.

Το 2022 συνάψαμε συμφωνία αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής των κινέζικων ATVs AODES μιας ανερχόμενης εταιρείας στον χώρο .Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα που φαίνονται στο site, ή στο email μας [email protected] . Σύντομα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και να θυμάστε πάντα ότι ο σωστός ρουχισμός και το κράνος σώζουν ζωές. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ
Μεσογείων 527, Αγία Παρασκευή
ΤΚ15343, Αθήνα
Τηλ: 210-6000711/ 6010070
Email: [email protected]